Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘Marc Overmars heeft al gesprek achter de rug met Newcastle’

Ajax miet zich serieus gaan voorbereiden op een vertrek van technisch directeur Marc Overmars. Volgens het Engelse medium The Mirror zou hij namelijk al een gesprek hebben gehad met het steenrijke Newcastle United.

De huidige nummer negentien van de Premier League werd onlangs voor 350 miljoen euro ingelijfd door een investeringsfonds uit Saoedi-Arabië, geleid door kroonprins Mohammed bin Salman. Die heeft grote plannen met zijn speeltje, onder andere op de transfermarkt. Overmars zou hier vorm aan kunnen geven.

WOW! Maak nu een account aan en WED en KIJK LIVE naar TOPVOETBAL BIJ UNIBET.BE!

Volgens Mirror is de Ajax-beleidsbepaler behoorlijk geïnteresseerd geraakt door het gesprek, omdat Newcastle naar verluidt door heeft laten schemeren dat hij de middelen krijgt om van de club een absolute grootmacht te maken, mét de ambitie om de Champions League te winnen.

In de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf zei Valentijn Driessen onlangs dat hij verwacht dat Overmars de uitdaging op St. James’ Park ‘direct aan zou gaan’: “In Newcastle wacht de uitdaging om met honderden miljoenen een Europese topclub uit de grond te stampen. Geen transferlimieten of salarisplafonds; gewoon een topelftal formeren met veel meer middelen dan hem ooit elders ter beschikking zullen worden gesteld. Een oud kunstje in een nieuw, heel ruimzittend jasje.”

Het bericht ‘Marc Overmars heeft al gesprek achter de rug met Newcastle’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *