‘Club Brugge blijft hopen op komst van Christian Benteke’

Club Brugge blijft hopen op de komst van spits Christian Benteke. De voorbije maanden werden ze meermaals gelinkt aan hem maar tot een transfer kwam het echter niet. Crystal Palace rekende nog steeds op de spits en liet hem niet zomaar gaan. Deze zomer is dat echter veranderd en is een vertrek zeker niet onbespreekbaar. Daar kan Club Brugge nu van profiteren.

Volgens de Engelse journalist Alan Nixon is Club Brugge ook één van de ploegen die grote interesse toont in de spits. Philippe Clement gaf na de partij tegen Zulte Waregem ook al aan dat een nieuwe spits zeker welkom is. Dat kan Benteke dus worden.

Club Brugge is ook niet de enige ploeg die interesse toont in de Rode Duivel. Zo staat Benteke ook op het lijstje van Fenerbahçe en enkele Engelse eersteklassers, waar Benteke back-up kan worden voor de eerste spits.

Het bericht ‘Club Brugge blijft hopen op komst van Christian Benteke’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer