‘AA Gent dreigt het lang te moeten doen zonder sterkhouder’

AA Gent dreigt het lang te moeten stellen zonder Michael Ngadeu nadat hij met rood van het veld werd gestuurd tegen Eupen. Hij liet zich provoceren door Amat en reageerde door de Spanjaard van Eupen wild tegen de grond te duwen.

Dat kan de Kameroener nu zuur opbreken, want Gent dreigt hem een lange tijd te moeten missen. Het Bondsparket wil Ngadeu immers een schorsing van maar liefst vijf speeldagen opleggen, waarvan vier effectief.

Dat zou betekenen dat Gent niet op hem kan rekenen in de wedstrijden tegen Moeskroen, OHL, Beerschot en Cercle Brugge. Gent kan uiteraard wel beslissen om het schorsingsvoorstel niet te aanvaarden, dan buigt de Geschillencommissie zich over de zaak.

Het bericht ‘AA Gent dreigt het lang te moeten doen zonder sterkhouder’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer