Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

VANAVOND: Livestream Barcelona – Atletico Madrid (30-06-2020)

Vanavond om 22.00 staat de kraker tussen FC Barcelona en Atletico Madrid op de kalender. De Catalanen moeten winnen om zicht te kunnen houden op koploper Real Madrid. Volgens bookmaker Unibet.BE is Barcelona de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Bundesliga, La Liga, Serie A, Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • FC Barcelona wint: 1,85
  • Gelijkspel: 3,50
  • Atletico Madrid wint: 4,50

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

PS: Speciaal voor deze wedstrijd heeft Unibet.be een speciale actie opgezet. Nieuwe klanten kunnen namelijk inzetten op winst van Barcelona en dan hun inzet maar liefst 10X! terugkrijgen. Met andere woorden: zet 2 euro in en ontvang 20 euro cash! De voorwaarden zijn erg simpel: registreer je via deze link, stort een bepaald bedrag via de eenvoudige en veilige stortingsmethodes en zet maximum 2 euro in op een overwinning van Barcelona, je quotering wordt automatisch x10.00 vermenigvuldigd!

Het bericht VANAVOND: Livestream Barcelona – Atletico Madrid (30-06-2020) verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *