‘Club Brugge-speler zal op termijn 100 miljoen euro gaan opbrengen’

Club Brugge lijkt deze zomer een financiele klapper te gaan met de verkoop van aanvaller Emmanuel Dennis. De Nigeriaanse aanvaller besloot afgelopen zomer om een transfer aan zich voorbij te laten gaan, onder meer omdat hij graag met Philippe Clement aan de slag wou gaan.

Maar na het seizoen lijkt het toch echt wel tijd voor de stap naar een grotere competitie. Interesse heerst er alvast voldoende. Zo kwam Borussia Dortmund al ter sprake, Sampdoria wordt genoemd en in de Premier League hebben verschillende middenmoters tot subtoppers hem op de verlanglijst staan.

Club ziet die belangstelling alvast graag toenemen. Blauw-Zwart mikt immers op een bedrag van zo’n 25 miljoen euro, waardoor Dennis de nieuwe recordtransfer zou worden. “Hij kan dat echt ook worden. Meer nog: ik ben ervan overtuigd dat Dennis op termijn 100 miljoen euro zal opbrengen. Eenvoudigweg omdat hij een uniek profiel heeft. Dennis zal een ster worden. Hij heeft dat in zich. ‘t Komt er nu gewoon op aan om binnen enkele maanden de juiste keuze te maken”, is zaakwaarnemer William D’Avila ambitieus bij Het Laatste Nieuws.

Het bericht ‘Club Brugge-speler zal op termijn 100 miljoen euro gaan opbrengen’ verscheen eerst op .Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer