‘Royal Antwerp hoopt Razvan Marin van Ajax over te nemen’

Royal Antwerp hoopt Razvan Marin voor de rest van het seizoen te huren van Ajax. Zijn rol bij de Amsterdammers lijkt te zijn uitgespeeld. In het FOX Sports-programma Voetbalpraat maakte Valentijn Driessen, chef voetbal van de Nederlandse Telegraaf, duidelijk dat Razvan Marin aan zijn laatste dagen bij Ajax bezig is.

“Ik ben zeker dat zijn rol bij Ajax is uitgespeeld. Anders had hij wel mogen spelen in die oefenwedstrijd. Ten Hag zal zijn beslissing genomen hebben. Hij had destijds ook gewoon beter een kans gegeven aan iemand als Gravenberch, in plaats van zoveel geld te betalen voor die Roemeen”, besluit Driessen.

De woorden van Laszlo Bölöni omtrent een mogelijke huurtransfer van Marin zijn dus nog niet koud, alvorens de Nederlandse pers met dit statement over de ex-middenvelder van Standard komt. Het is nog niet duidelijk of Antwerp zich ook daadwerkelijk zal melden bij Ajax voor Marin, al lijkt de kans nu wel iets groter geworden te zijn.

Het bericht ‘Royal Antwerp hoopt Razvan Marin van Ajax over te nemen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer