AA Gent contracteert ervaren Belgische mandekker

AA Gent heeft zich versterkt met de Belgische verdediger Bruno Godeau. Hij speelde al 175 wedstrijden in de Jupiler Pro League. Twee weken geleden leek hij nog zijn contract te gaan verlengen bij Moeskroen maar toen kwam Gent op de proppen. Godeau zal een contract tot medio 2023 gaan ondertekenen.

De kans bestaat dat Godeau deze maand nog naar de Ghelamco Arena vertrekt, maar de kans is het grootst dat hij pas in de zomer de overstap maakt. Hij trekt dan transfervrij naar AA Gent, dat na het seizoen Timothy Derijck (einde contract) ziet vertrekken. Daarnaast vertrok deze maand Dylan Bronn al naar FC Metz en AA Gent was daardoor op zoek naar defensieve versterking.

 

 

 

Het bericht AA Gent contracteert ervaren Belgische mandekker verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer