Frank Vercauteren vraagt om één aanwinst bij Anderlecht

Anderlecht is opzoek naar een nieuwe aanvaller die direct een meerwaarde moet zijn. Dit zegt Frank Vercauteren in gesprek met Het Laatste Nieuws.

“Het is zeker zo dat we nog een toevoeging kunnen gebruiken. Ik vind dat je nooit genoeg aanvallers kunt hebben. Maar áls we iets halen, moet het een onmiddellijke meerwaarde zijn. We hebben diepgang en snelheid nodig. Efficiëntie voor doel ook.”

Aan potentiële doelwitten alvast geen gebrek, maar momenteel lijkt er amper iets concreet te spelen. Vercauteren beseft maar al te goed dat de club eerst zal moeten verkopen. “Het is mogelijk, maar het is afwachten. Iedereen kent onze situatie.”

Het bericht Frank Vercauteren vraagt om één aanwinst bij Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer