‘Romelu Lukaku kan Inter al na één jaar verlaten met schoktransfer’

Afgelopen zomer verruilde Romelu Lukaku Manchester United voor Inter Milan. Het zou zomaar kunnen dat hij deze zomer weer een transfer zal gaan maken. Zo komt CalcioMercato met een redelijk spraakmakend gerucht.

Het Italiaanse medium stelt namelijk dat Internazionale op korte termijn alweer een monsterbod op Lukaku kan verwachten. Zo zou Diego Simeone helemaal gek zijn van onze landgenoot. De Argentijnse coach zou hem dolgraag naar Atletico Madrid willen halen, waar hij de 31-jarige Diego Costa zou kunnen vervangen.

Het is bijzonder onwaarschijnlijk dat Inter zal meerwerken aan een vertrek, maar mogelijk zal het bestuur niet anders kunnen. Bovengenoemde bron stelt namelijk dat Atletico komende zomer een bod van maar liefst 130 miljoen euro zou kunnen uitbrengen. Dat is bijna het dubbele als wat Inter afgelopen zomer aan United betaalde. Afwachten dus of deze geruchten in de komende maanden ook concreet worden …

Het bericht ‘Romelu Lukaku kan Inter al na één jaar verlaten met schoktransfer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer