‘Paars/Wit moet voor flinke handicap vrezen tegen Club Brugge’

Volgens het medium La Dernière Heure is het immers allerminst zeker dat Roofe volgend weekend in actie zal kunnen komen tegen Club Brugge. De aanvaller had immers al enkele dagen last aan de kuit en de oefenwedstrijd zou dat probleem zelfs groter gemaakt hebben.

De komende dagen zal hij volgens de Waalse krant wat rust moeten nemen alvorens hij kan worden klaargestoomd voor de topper van zondag. Lukt dat niet, dan neemt Paars-Wit het met een grote handicap op tegen Blauw-Zwart. Roofe is momenteel immers de enige beschikbare spits. Zoals gezegd is Thelin vertrokken en Colassin nog te jong, terwijl ook Landry Dimata nog niet fit is.

Het bericht ‘Paars/Wit moet voor flinke handicap vrezen tegen Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer