Imke Courtois lacht Paars/Wit vierkant uit

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Afgelopen weekend won Anderlecht op het veld van Charleroi met 1-2. Toch is het lek nog lang niet boven bij Paars/Wit. Het halen van de Play-Offs gaat nog een zeer zware kluif worden.

Wie die top zes straks haast zeker wél lijkt te halen, is onder meer Antwerp. Maar over de titel spreken ze daar nog niet, logisch volgens Degryse: “Ik denk dat Antwerp mee zal strijden voor top drie, titel lijkt me nog wat vroeg. Hoewel de spelers er zelf wel in geloven, maar Bölöni houdt die boot nog af. Wat ook logisch is.”

Bij Antwerp spreken ze die ambitie dus nog niet uit, wat Imke Courtois dan weer logisch vond in de studio van Play Sports. Waarna er een pijnlijk moment volgde voor Anderlecht: “Dat is inderdaad logisch dat ze die ambities (nog) niet uitspreken. Dat zou hetzelfde zijn als dat Anderlecht nu zou roepen dat het Play-Off 1 zal halen.”

“Mulder counterde Courtois echter meteen: “Dat deden ze ook”, waarna Imke haar lach erg moest onderdrukken. Het mag dan ook duidelijk zijn dat zij niet bepaald denkt dat Anderlecht straks Play-Off 1 zal halen.

Het bericht Imke Courtois lacht Paars/Wit vierkant uit verscheen eerst op Livestream Vandaag.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!