Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Zwakste schakel bij Blauw/Zwart: “Zwak en nauwelijks dreigend”

Gisteren speelde Club Brugge in de Champions League tegen het Turkse Galatasaray. Ondanks dat BlauwZwart het beste van het spel had kwamen ze niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Zo was Club over de hele match gezien de betere ploeg en liet het verschillende kansen onbenut. Iets wat aanvoerder Ruud Vormer achteraf ook onderstreepte. “De bal wou er niet in. We kregen nochtans genoeg kansen. We deden goed wat de coach had gevraagd, we gingen goed de hoeken in, sloten goed bij… Enkel het laatste stukje ontbreekt vandaag”, reageerde de Nederlander voor de camera’s van Q2.

WEDJE LEGGEN? VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Vooral de flankspelers toonden zich niet goed bij schot en met name Krépin Diatta liet verschillende missers noteren. De Senegalese winger speelde dan ook een erg matige partij. Bij Het Laatste Nieuws wordt hij met een beoordeling van slechts 4 op 10 zelfs aangeduid als zwakste schakel bij de vice-kampioen. “Wederom een slechte wedstrijd van de vleugelspits. Nog steeds op zoek naar zijn vorm van vorig seizoen. Net als tegen Cercle nauwelijks dreigend en zwak in het samenspel”, klonk het.

Het bericht Zwakste schakel bij Blauw/Zwart: “Zwak en nauwelijks dreigend” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *