‘Roberto Martinez voert mogelijk vier wissels door tegen Schotland’

Vanavond speelt Belgie een uitwedstrijd tegen Schotland in de strijd om de EK-kwalificatie. Roberto Martinez gaat wellicht vier andere spelers in de basiself droppen en zij moeten de ploeg een nieuwe impuls geven.

VANAVOND SCHOTLAND – BELGIE! KRIJG MAAR LIEFST 10KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DEZE MATCH WEET TE WINNEN!

ONGEKENDE PROMOTIE! ONTDEK HET HIER! facebook

In de aanval zullen Dries Mertens en Romelu Lukaku in de basis starten en achteraan krijgt Thomas Vermaelen speelminuten. Leander Dendoncker zou ook een verrassing kunnen worden. Het Laatste Nieuws meldt dat Michy Batshuayi, Divock Origi, Adnan Januzaj en Jason Denayer hierdoor een basisplaats gaan verliezen.

Vermoedelijke elf: Courtois; Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen; Meunier, Dendoncker, Tielemans, Chadli; Mertens, De Bruyne; Lukaku

Het bericht ‘Roberto Martinez voert mogelijk vier wissels door tegen Schotland’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer