TRANSFERTIP voor ANDERLECHT: “Zou hem direct kopen”

Aimé Anthuenis is van mening dat ze bij Anderlecht nog een topspits missen. Hij heeft dan ook een tip voor zijn voormalige werkgever. Hij zou namelijk Dieumerci Mbokani aantrekken. RSCA liet de kans liggen om hem deze zomer gratis over te nemen.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

“Ze hebben om te beginnen geen centervoor. Als ik alles mag geloven wat ik lees over Roofe, heb ik mijn serieuze twijfels bij hem. Ik had Thelin misschien wat meer gebruikt. Mbokani kopen? Direct. Dan héb je iets, hé. Tien jaar geleden was Mbokani al de beste in België, en ‘t is vandaag nog zo. Maar Antwerp gaat zoiets nooit laten gebeuren, peis ik”, aldus Anthuenis aan Het Laatste Nieuws.

Het bericht TRANSFERTIP voor ANDERLECHT: “Zou hem direct kopen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer