‘Monaco en Sampdoria willen basisspeler van Club Brugge’

Zowel Monaco als Sampdoria wil een speler van Club Brugge overnemen. Het gaat om de 21-jarige vleugelflitser Emmanuel Dennis. Dennis werd twee jaar geleden voor 1,3 miljoen euro aangetrokken en volgens Transfermarkt.de is hij nu 7,5 miljoen euro waard.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Club Brugge zag deze zomer al Marvelous Nakamba, Wesley Moraes, Stefano Denswil en Arnaut Danjuma de club voor grof geld verlaten.

Het bericht ‘Monaco en Sampdoria willen basisspeler van Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer