‘Stunt Anderlecht met komst van Michy Batsyuahi?’

Anderlecht stuntte al een aantal keren dit seizoen door o.a Vincent Kompany en Nacer Chadli binnen te halen. En wellicht komt er nog wel zón stunt bij?

VTM legt namelijk de naam van Michy Batshuayi op tafel. Op het eerste zicht onhaalbaar, maar dat dachten we van die anderen ook. Na afloop van de Europese supercup stelde ze daar namelijk dat de naam van Batsman wordt genoemd in het Lotto Park. Die info zou van de RTBF komen.

ZONDAG! WIN 20.000EURO MET EEN VRIJE VOORSPELLING OP AA GENT – OOSTENDE!

(SCHRIJF JE IN!) facebook

Marc Degryse kreeg alvast de vraag voorgeschoteld of hij dit een goeie zet zou vinden van Batsman: “Waarom niet? Misschien niet realistisch, maar je kan alleszins proberen. Een uitleenbeurt kan een optie zijn, als Chelsea dat wil. Als ik Batshuayi was zou ik het ook zeker een kans geven.”

Het bericht ‘Stunt Anderlecht met komst van Michy Batsyuahi?’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer