‘Royal Antwerp hoopt spoedig deze supertransfer af te ronden’

Volgens het medium Het Laatste Nieuws is de komst van Steven Defour naar Royal Antwerp een realistische gedachte. De 52-voudige international wil terugkomen naar België en ook Burnley wil onderhandelen over een transfer. Voor de Premier League-club is deze zomer de voorlaatste kans om nog te kunnen cashen voor hem. Volgens de krant behoort een zomertransfer dan ook tot de mogelijkheden.

ZONDAG! WIN 20.000EURO MET EEN VRIJE VOORSPELLING OP AA GENT – OOSTENDE!

(SCHRIJF JE IN!) facebook

Burnley staat niet in een sterke onderhandelingspositie en daar zou D’Onofrio gebruik willen van maken. De kans zou groot zijn dat de transfer eind augustus tot stand zou komen. Weldra keert er nog een grote naam terug naar de Jupiler Pro League…

Het bericht ‘Royal Antwerp hoopt spoedig deze supertransfer af te ronden’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer