‘Twee aanwinsten kunnen alweer weg bij Beerschot’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Slecht nieuws voor Beerschot-Wilrijk. De club hoopte dat het zou promoveren naar de hoogste Belgische klasse maar het BAS besloot anders. Ze spelen volgend seizoen gewoon in de eerste klasse B.

Het Laatste Nieuws weet dat de aanwinsten Raphael Holzhauser en Dylan Saint-Louis een clausule in hun contract hebben staan dat ze gratis weg mogen als Beerschot toch niet naar 1A zou promoveren. Dat zou een grote domper zijn voor de club.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

De uitspraak van het BAS heeft ook grote gevolgen voor Mohammed Messoudi. Die kreeg bij promotie naar Eerste Klasse A automatisch een nieuw contract, maar zijn contract loopt nu af en hij is een vrije speler.

Het bericht ‘Twee aanwinsten kunnen alweer weg bij Beerschot’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!