‘Anderlecht gaat na blessure een extra speler aantrekken’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Anderlecht is nog niet klaar op de transfermarkt. Paars/Wit gaat opzoek naar een extra verdediger nu Andy Najar maandenlang buitenspel staat met een blessure. De Hondurees heeft nog één jaar contract in Brussel en sportief directeur Michael Verschueren liet al verstaan dat de rechterflankspeler een nieuw contract kan krijgen als hij zijn oude niveau haalt.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Daardoor gaat Anderlecht wel op zoek naar een nieuwe rechtsachter, dat meldt Het Nieuwsblad. Nochtans heeft RSCA met Alexis Saelemaekers, Alexandru Chipciu en Emmanuel Sowah drie kandidaten voor die positie, maar enkel Saelemaekers lijkt nog een toekomst te hebben bij de ploeg van Vincent Kompany.

Het bericht ‘Anderlecht gaat na blessure een extra speler aantrekken’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!