‘Racing Genk troeft Anderlecht af voor nieuwe spits’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Racing Genk moet vrezen voor het vertrek van haar topschutter Aly Samatta. Er is namelijk veel interesse voor hem. Om hun eigen in te dekken hebben ze al een vervanger voor hem in het vizier.

Zo zouden RC Genk als Anderlecht hun vizier richten op Michael Frey, de Zwitserse aanvaller van Fenerbahce. Naast het Belgische duo zouden ook Leeds United en Middlesbrough interesse tonen in hem. De interesse van Genk en RSCA in Frey is niet nieuw, enkele weken terug meldden wij u deze belangstelling al.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Nu weet het Turkse Fanatik dat Genk al enkele stappen ondernomen heeft om Frey binnen te halen. Volgens het medium hebben de Limburgers contact opgenomen met Fenerbahce om de voorwaarden voor een transfer te weten te komen. Fanatik meldt ook dat Club Brugge op de loer zou liggen, maar dat lijkt ons weinig waarschijnlijk. Club haalde namelijk al David Okereke voor 8 miljoen euro, de vraagprijs van Fenerbahce zou 4 miljoen euro bedragen.

Het bericht ‘Racing Genk troeft Anderlecht af voor nieuwe spits’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!