‘Debuut in mineur dreigt voor Vincent Kompany bij RSCA’

Op zondag 28 juli speelt Anderlecht haar eerste wedstrijd in de nieuwe competitie thuis tegen KV Oostende. Het beloofd een spektakel te worden maar er is slecht nieuws op komst voor Paars/Wit. Zo moet deze wedstrijd mogelijk zonder supporters afgewerkt worden. Na de gestaakte PO I-match op Standard, werden de Brusselaars immers veroordeeld tot één wedstrijd achter gesloten deuren. En dat zou in principe die tegen KVO worden.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

De club ging echter in beroep tegen deze uitspraak en normaal gezien verscheen de zaak volgende week donderdag voor het Belgisch Arbitragehof voor de Sport. Bij het BAS gaat momenteel echter alle aandacht uit naar de matchfixingzaak en wanneer die niet tijdig afgerond geraakt, zal de zitting rond Anderlecht volgens Het Nieuwsblad uitgesteld worden. Maar zolang het BAS geen uitspraak heeft gedaan, treedt de straf nog niet in werking. In dat geval is er dus wel publiek toegelaten tegen Oostende.

Het bericht ‘Debuut in mineur dreigt voor Vincent Kompany bij RSCA’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer