‘Club Brugge dient landskampioen Genk flinke klap toe op transfermarkt’

Club Brugge pakte vandaag flink uit met de komst van de spits David Okereke. Hiermee troefden ze namelijk KRC Genk af die hem ook wilde hebben. Om de 21-jarige binnen te halen moest Blauw-Zwart wel zijn eigen transferrecord verbreken.

Naar verluidt betaalde Club zo’n 8 miljoen euro, aangevuld met de nodige bonussen. Daarmee wordt Okereke meteen de duurste aanwinst ooit bij de Bruggelingen en haalt hij de (voorlopige) top vijf van duurste inkomende transfers in de competitie. Blauw-Zwart volgde de spits dan ook al een tijdje en zag hem vorig seizoen indruk maken bij het Italiaanse Spezia. Bovendien moest Club ook voldoende betalen om de concurrentie af te houden.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Want die was er wel degelijk, niet in het minst uit eigen land. Volgens Sport/Voetbalmagazine was ook KRC Genk concreet in de markt voor de Nigeriaan. De landskampioen neemt deze zomer wellicht afscheid van Ally Samatta, die medewerking tot een transfer kreeg beloofd. Okereke zou hem moeten opvolgen in de Luminus Arena, maar daar stak Club Brugge dus een stokje voor.

Het bericht ‘Club Brugge dient landskampioen Genk flinke klap toe op transfermarkt’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer