‘Club Brugge bezig met het binnenhalen van Ivoriaanse speler’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Club Brugge zou haar pijlen hebben gericht op de Ivoriaanse speler Simon Deli. Dit weet het lokale medium I Sport te melden. De Bruggelingen hebben concurrentie van het Schots Rangers FC.

Hij heeft een sterk seizoen achter de rug met Slavia Praag, waar hij naast het behalen van de titel ook indruk maakte in de Europa League. Zo stond de 27-jarige onder meer in de basis toen de Tsjechen met 1-4 kwamen winnen op het veld van KRC Genk.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Deli is overigens een koopje, in zijn contract zou namelijk een clausule staan waardoor hij voor een gelimiteerde som van 2.5 miljoen euro kan vertrekken. Hij zou wel nog niet beslist hebben waar zijn toekomst ligt. Slavia zou hem immers ook een vernieuwd contact willen aanbieden met oog op deelname aan de Champions League(-voorrondes).

Het bericht ‘Club Brugge bezig met het binnenhalen van Ivoriaanse speler’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!