‘AA Gent wil nog negen spelers verkopen’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

AA Gent wil de komende periode nog af van maar liefst negen spelers. Een tijdje geleden voerde Thorup al een eerste schifting door waarbij Yannick Thoelen, Stallone Limbombe, Aboubakary Koita, Ahmed Mostafa, Deiver Machado, Elton Kabangu en Lucas Schoofs naar de B-kern verwezen werden. Daar mogen volgens Het Laatste Nieuws nu nog twee spelers aan toegevoegd worden.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Ook Tesfaldet Tekie en Philip Azango maken geen deel uit van de plannen van Thorup. De twee kregen de voorbije weken nog hun kans, maar mogen uiteindelijk niet mee op stage. Net als de anderen verdwijnen zij naar de B-kern en moeten ze op zoek naar een nieuwe club. In totaal moeten dus nog negen spelers de Ghelamco Arena verlaten.

Het bericht ‘AA Gent wil nog negen spelers verkopen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!