‘Opnieuw enorm bod op Brugge-speler vanuit de Premier League’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Club Brugge verkocht onlangs spits Wesley Moraes voor 25 miljoen euro aan Aston Villa. Nu is er weer een speler die verkocht kan gaan worden voor een enorm bedrag. Het gaat om Marvelous Nakamba.

Volgens het lokale The Chronicle zouden maar liefst vier teams de middenvelder in het vizier hebben. Watford zou hem al een tijdje volgen, maar wacht eerst af wat er met Abdoulay Doucouré zal gebeuren. Newcastle United en Atalanta zouden eveneens aan zijn mouw trekken en nu zou ook Aston Villa zich in de race hebben gemengd.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

De Engelse promovendus zou dus opnieuw zijn zinnen hebben gezet op een speler uit Jan Breydel en zou de nodige miljoenen voor hem over hebben. Er wordt zelfs gewag gemaakt van zo’n 22 miljoen euro, maar dat bedrag lijkt ver overdreven. De club uit Birmingham zou in ieder geval vaart willen zetten achter een eventuele deal, maar dat is buiten Blauw-Zwart gerekend. Omdat Nakamba geen vaste basisspeler meer is, is een vertrek zeker niet uitgesloten. Maar Club zou eerst zijn prestaties op de Africa Cup willen afwachten. Als die een succes zijn kan de transfersom immers gevoelig stijgen.

Het bericht ‘Opnieuw enorm bod op Brugge-speler vanuit de Premier League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!