‘Mechelen wil voormalig doelman van Kortrijk naar de JPL terughalen’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Volgens de makelaar van Darren Keet heeft Mechelen interesse in hem. De 29-jarige Zuid-Afrikaan speelde van 2011 tot 2016 al in onze competitie voor KV Kortrijk. De voorbije drie seizoenen was hij opnieuw in zijn thuisland actief bij Bidvest Wits. Daar loopt zijn contract echter af op 1 juli, waardoor hij als vrije speler een nieuwe club kan zoeken.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Er is echter heel wat concurrentie voor Malinwa. Ook Qarabag uit Azerbeidzjan zou sterk geïnteresseerd zijn, terwijl ook enkele Portugese eersteklassers naar Keet lonken. Het lijkt erop dat die laatste optie de voorkeur van de doelman wegdraagt.

Het bericht ‘Mechelen wil voormalig doelman van Kortrijk naar de JPL terughalen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!