‘Club Brugge moet flink betalen voor afdanker van Anderlecht’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Club Brugge is geinteresseerd in Silas Wamangituka die momenteel speelt voor Paris FC maar in het verleden uitkwam voor Anderlecht. Volgens Het Nieuwsblad wil de Parijse club zeven miljoen euro voor hem hebben.

Best veel, gezien zijn huidige marktwaarde van 3 miljoen euro. Club zou dus een recordbedrag moeten neertellen. Dat staat momenteel op naam van Kaveh Rezaei met 5 miljoen euro.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Máár de aanvaller lijkt wel over een uniek en veel gezocht profiel te beschikken. Volgens Het Nieuwsblad testte de Congolees eind 2017 zelfs bij Anderlecht, waar hij meteen werd vergeleken met Mbokani. Iedereen was overtuigd van zijn talent, afgezien van Emilio Ferrera.

Door zijn negatief advies vond de transfer uiteindelijk dus niet plaats, en belandde Wamangituka vorig seizoen in de Ligue 2 bij Paris FC. Volgens HNBL wordt hij ook daar omschreven als een uitzonderlijk talent en zou hij een ‘type-Wesley’ kunnen zijn. Hij lijkt alvast een goudhaantje te zijn, want ook Liverpool en FC Barcelona zijn hem op het spoor.

Het bericht ‘Club Brugge moet flink betalen voor afdanker van Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer