‘Anderlecht en Genk strijden om deze spits’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Zowel Anderlecht als Genk strijden om dezelfde speler. Het gaat om de spits Michael Frey die speelt voor Fenerbahce maar daar niet al te veel speeltijd krijgt toebedeeld.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Anderlecht zou hem volgens La Dernière Heure van dichtbij volgen, maar de Brusselaars zijn niet de enigen met interesse. Zo zou ook landskampioen KRC Genk denken aan Frey. De Limburgers zouden momenteel zelfs over de beste papieren beschikken. Ook Leeds United wordt genoemd, maar de speler zelf staat niet te springen voor een avontuur in de Engelse tweede divisie. Fener zou wel zo’n vier miljoen euro verlangen voor de spits.

Het bericht ‘Anderlecht en Genk strijden om deze spits’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!