Standard Luik-fans gooiden raam kapot van spelersbus Anderlecht

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Veel ophef gisteren tijdens de Clasico Standard – Anderlecht. Deze werd dan 30 minuten gestaakt omdat fans van de uitploeg zich zwaar lieten gaan bij een 2-0 achterstand. Maar na de staking lieten ook de supporters van Standard zich van hun slechte kant zien. Een raam van de spelersbus van Anderlecht moest het namelijk ontgelden.

De fans van Standard begonnen aan de partij met rookbommen en daardoor was er vertraging. De fans van Anderlecht reageerden echter met tientallen rookbommen en bij de tweede keer dat ze die op het veld gooiden, legde scheidsrechter Erik Lambrechts de partij stil.

ZONDAG GENK – CLUB BRUGGE! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE WEDSTRIJD VAN HET JAAR BIJ UNIBET.BE!

REGISTREER JE HIER!!! facebook

De komende dagen en weken zal er meer informatie komen over de straf die Anderlecht zal krijgen.

Het bericht Standard Luik-fans gooiden raam kapot van spelersbus Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer