DIKKE SURPRISE IN DE PLAY-OFF 1: “Dat maakt alles moeilijker”

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Op 29 maart staan de eerste wedstrijden op de kalender in de Play-Off 1. Ieder weekend staan er dan weer diverse topwedstrijden op het programma. Maar er is ook een primeur. Een aantal wedstrijden worden ook op de maandag gespeeld. Dit is de eerste keer dat het zo is ingedeeld.

Het duel tussen Club en Standard op 8 april en Antwerp-Club van 22 april, zullen namelijk op maandag worden gespeeld. Beide speeldata vallen in de paasvakantie. Kalendermanager Nils Van Brantegem verklaart in HLN waarom dit het geval is: “We starten dit jaar een week vroeger dan de grote klassieke wielerwedstrijden.”

29 MAART DE PLAY-OFFS! WED EN KIJK LIVE NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

“Normaal beginnen we in het weekend van de Ronde van Vlaanderen. Er is nu één weekend meer koers, wat alles moeilijker maakte. De bekerfinale van 1 mei die in het midden van de play-offs valt, is ook een nieuw element. Ach, we hebben geprobeerd om een sportief evenwicht te zoeken. In januari zijn we al begonnen met de voorbereidingen.”

Het bericht DIKKE SURPRISE IN DE PLAY-OFF 1: “Dat maakt alles moeilijker” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer