‘Beerschot-Wilrijk kan volgend seizoen gewoon in de Pro League spelen’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Beerschot-Wilrijk verloor in de strijd om promotie onlangs van KV Mechelen. Maar vanwege de nasleep van ‘Operatie Propere Handen’ bestaat de kans immers dat KVM verplicht wordt tot degradatie naar de amateurreeksen. En dus is het wachten op het onderzoek van de KBVB. “Dat dossier begint stilaan lachwekkende proporties aan te nemen: we zijn bijna een half jaar na het uitbreken van dat schandaal en nu blijkt dat er nog stukken ontbreken of mensen ondervraagd moeten worden. Speculaties blijven aanzwellen, dat brengt een ongezonde sfeer in ons Belgisch voetbal. Het is tijd voor duidelijkheid”, stelt Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine.

29 MAART DE PLAY-OFFS! WED EN KIJK LIVE NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Het is dus best mogelijk dat Beerschot, dat de titel voor het tweede jaar op rij in de slotminuten verspeelde, alsnog naar 1A mag. “De kans is reëel dat zij alsnog stijgen naar eerste klasse na de conclusies in het dossier Propere Handen. Al vond ik de uitspraken daaromtrent van bestuurder en aandeelhouder Francis Vrancken toch ongelukkig, zo in aanloop naar die promotiefinale. Dat zorgde voor een onnodig giftige sfeer.”

Het bericht ‘Beerschot-Wilrijk kan volgend seizoen gewoon in de Pro League spelen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer