ZO DOET EEN KEEPER DAT! Imke Courtois deelt Club-speler onderhands flinke steek toe

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Club Brugge ging gisteren kansloos onderuit bij Red Bull Salzburg. Het werd maar liefst 4-0 voor de Duitse ploeg. Dit betekende ook direct uitschakeling voor Blauw/Zwart in de Europa League. Een aantal spelers lieten geen goede indruk achter.

Zo liet Ethan Horvath geen al te zekere indruk en maakte hij ook een te vermijden penaltyfout. Die elfmeter werd pakte de Amerikaan dan wel, maar hij kreeg achteraf toch kritiek. Na de wedstrijd deelde Imke Courtois namelijk zonder al te veel woorden een flinke steek uit aan de doelman en eigenlijk heel Club.

WEEKENDTIP! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE BIJ UNIBET!!!

+ 200% TOT 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Zo stelde ze in de studio van Sporza: “Op de kans van Vossen op het einde doet Walke (doelman van RB Salzburg, nvdr) een fantastische redding. Dát is een doelman die je nodig hebt om Europees verder te gaan.”

Het bericht ZO DOET EEN KEEPER DAT! Imke Courtois deelt Club-speler onderhands flinke steek toe verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer