HARDE WOORDEN VOOR KDB: “Kon het niveau alweer niet aan”

Kevin de Bruyne kon gisteren geen potten breken in het duel van Manchester City tegen Schalke 04. Hij werd dan ook vroegtijdig naar de kant gehaald. De media was kritisch op zijn optreden.

Zo gaf Man City Square hem nog wel een 7 op 10, maar waren die toch kritisch: “Niet de beste wedstrijd van De Bruyne, die moeite had met het tempo. Dat leek niet te wijten aan een blessure, maar speelde gewoon een wanpartij. Creëerde desondanks nog heel wat kansen.

VANAVOND EUROPA LEAGUE! STORT 40 EN UNIBET STORT ER 80EURO VOOR JE BOVENOP!!!

SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

In The Daily Express kreeg de Rode Duivel amper 5 op tien: “Leek alweer het niveau niet aan te kunnen, kwam niet al te veel in het spel voor.” The Daily Mail gaf hem een half puntje meer: “Hij trachtte de bakens te verzetten na de rust, maar was uiteindelijk niet bepalend.”

Het bericht HARDE WOORDEN VOOR KDB: “Kon het niveau alweer niet aan” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer