Vanderhaeghe droomt nog van play-off 1: “Elke week een plaatsje hoger en…”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Yves Vanderhaeghe zag tijdens de wintermercato een paar van zijn kaderstukken vertrekken, vooral om de loonlast te drukken. Maar KV Kortrijk ging wel met de zege lopen op Eupen. En dat doet de hoofdcoach toch nog dromen van play-off 1.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!