JACKPOT voor STVV! “Dat is een speler die 5 à 10 miljoen kan opbrengen”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Sint-Truiden lijkt een speler in huis te hebben die de club een grote zak geld kan gaan opbrengen in de toekomst. Met Takehiro Tomiyasu heeft de club een goudhaantje in zijn rangen en heel wat ploegen volgen hem. Enkele weken geleden zou Werder Bremen al zes miljoen euro op hem hebben geboden. Bij STVV verwachten ze zeer veel van die toekomstige transfer.

André Pinto is sports administrator bij de club en gaf een stand van zaken. “Iedereen zou ons moeten feliciteren met de ontwikkeling van Tomiyasu. Dat is een speler die 5 à 10 miljoen kan opbrengen. Tel daar de 4 miljoen van Casper bij op en je komt minstens boven de 9 miljoen euro uit”, legt hij uit aan Sport/Voetbalmagazine.

Het bericht JACKPOT voor STVV! “Dat is een speler die 5 à 10 miljoen kan opbrengen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!