Twee profclubs gaven zelfs geen antwoord aan Staelens – Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Twee profclubs gaven zelfs geen antwoord aan Staelens  Voetbal België: Belgisch en internationaal voetbalnieuws, transfers, video, voetbalshop en reportages

Lorenzo Staelens was vorig seizoen de assistent van Glen De Boeck bij KV Kortrijk. De voormalige Rode Duivel kreeg geen contractverlenging aangeboden en ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer