‘Zware concurrentie voor Kevin de Bruyne na aankoop van topspeler’

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

De verwachting is dat Manchester City zich van de zomer weer flink wil gaan versterken dezse zomer. Er is één speler die de aandacht van trainer Pep Guardiola flinkt heeft getrokken. En dat is Ajax-speler Frenkie de Jong.

Dit zou flinke concurrentie betekenen op het middenveld voor Kevin de Bruyne. Naast City zijn ook FC Barcelona en Real Madrid voor hem in de markt. Oefenmeester Josep Guardiola wil graag aan de slag gaan met de Ajacied en heeft naar verluidt 80 miljoen euro of zelfs meer over voor zijn handtekening.

Het bericht ‘Zware concurrentie voor Kevin de Bruyne na aankoop van topspeler’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer