‘De Boeck werd door veel mensen bij KV Kortrijk als te egocentrisch ervaren’ – Sport/Voetbalmagazine

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Sport/Voetbalmagazine

'De Boeck werd door veel mensen bij KV Kortrijk als te egocentrisch ervaren'
Sport/Voetbalmagazine
Christian Vandenabeele, Kortrijkwatcher voor Sport/Voetbalmagazine, geeft duiding bij de trainerswissel. KV Kortrijk bedankte Glen De Boeck donderdag voor bewezen diensten en kondigde meteen de terugkeer van Yves Vanderhaeghe aan om hem te ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer