VANAVOND EUROPA LEAGUE! Stort 40 en speel met 120 euro bij UNIBET! (BUITENKANSJE!)

facebook

VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

Vanavond staat er weer een vol programma op de kalender in de Europa League. Zo neemt Genk het op tegen Besiktas, speelt Standard een uitwedstrijd tegen Krasnodar en gaat Anderlecht op bezoek bij Fenerbahce. Wil jij deze potjes op een nog leukere manier beleven? Breng dan eens een bezoekje aan het wedkantoor van Unibet.BE. Zij hebben momenteel een leuke bonus lopen. Wanneer je nu vrijblijvend een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst een 200% welkomstbonus tot 80 euro kado. Dit wil zeggen: Stort bijvoorbeeld 40 euro en speel dan met 120 euro!! Een leuke manier om te beginnen natuurlijk. Klik nu hier om een account aan te maken en zet je voetbalverstand om in winstgevende voorspellingen!

Het bericht <strong>VANAVOND EUROPA LEAGUE! Stort 40 en speel met 120 euro bij UNIBET! (BUITENKANSJE!)</strong> verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer