Arsenal en Liverpool vechten beide om Belgisch toptalent van Club Brugge

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Zowel Arsenal als Liverpool willen een talent van Club Brugge aan hun opleiding toevoegen. Het gaat om de 18-jarige spits Cyril Ngonge.

Hij speelt momenteel in de beloften van Blauw/Zwart. Vooral in de UEFA Youth League maakte Ngonge al heel wat indruk; hij scoorde al 4 doelpunten in evenveel wedstrijden. Club Brugge lijkt de jonge Belg echter koste wat het kost te willen houden.

 

Het bericht Arsenal en Liverpool vechten beide om Belgisch toptalent van Club Brugge verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!