‘Ognjen Vranjes in januari weg bij Anderlecht’

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

In de zomer kwam Ognjen Vranjes voor 3,5 miljoen euro naar Anderlecht toe. Tot op heden kon hij zijn investering nog niet waarmaken. Te veel gele en rode kaarten, pover presterend. De 28-jarige centrale verdediger lost de hoge verwachtingen niet in. Heeft hij meer tijd nodig om zijn draai te vinden?

Hij is nochtans niet aan zijn eerste avontuur in een andere competitie bezig. Hij speelde al in Servië (Rode Ster Belgrado en Napredak Krusevac), Moldavië (Sheriff Tiraspor), Rusland (Krasnodar, Alania Vladikavkaz en Tom Tomsk), Turkije (Elazigspor en Gaziantepspor), en Spanje (Sporting Gijon).

“Kom naar ons!”, luidt de boodschap van George Savvidis, zoon van de eigenaar van het Griekse PAOK Salonicki. Ognjen Vranjes reageerde op Instagram met “Haha, je hebt me niet nodig.” Savvidis geeft aan contract te houden en voegde er “Je weet maar nooit…” aan toe.

Het bericht ‘Ognjen Vranjes in januari weg bij Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer