Live Huiszoeking bij Club Brugge, KV Kortrijk en KV Oostende, Ivan Leko … – Krant van Westvlaanderen

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Krant van Westvlaanderen

Live Huiszoeking bij Club Brugge, KV Kortrijk en KV Oostende, Ivan Leko ...
Krant van Westvlaanderen
Leko niet op training. Opvallend is ook dat Ivan Leko niet kwam opdagen tijdens de training deze morgen. Hij wordt op dit moment ondervraagd in het kader van hetzelfde onderzoek. Dat bevestigt Club Brugge. 11:52. Maxim Bille. Zaak-Bayat: huiszoeking ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer