Huiszoekingen bij Club Brugge, KVK en KVO – Focus en WTV (persbericht)

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Focus en WTV (persbericht)

Huiszoekingen bij Club Brugge, KVK en KVO
Focus en WTV (persbericht)
In de Olympialaan in Sint-Andries voert de federale politie momenteel een huiszoeking uit bij Club Brugge. Ook bij KV Kortrijk en KV Oostende vonden er deze ochtend huiszoekingen plaats. Alles kadert binnen een onderzoek naar financiële fraude in het ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer