Federaal parket over fraudeonderzoek Belgisch voetbal: “Alle personen werden … – Krant van Westvlaanderen

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Krant van Westvlaanderen

Federaal parket over fraudeonderzoek Belgisch voetbal: "Alle personen werden ...
Krant van Westvlaanderen
Bij KV Kortrijk zijn er geen zwarte geldstromen. Alles verloopt bij ons volgens de regels van de kunst. Wij worden ook geregeld gereviseerd. Daar ben ik van overtuigd, wij zijn er bij KV Kortrijk zeer gerust in. Ook ik ben benieuwd naar hoe de zaak ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer