Ervaren speler van KV Kortrijk einde contract: “Heb nog niemand gehoord” – VoetbalNieuws.be

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

VoetbalNieuws.be

Ervaren speler van KV Kortrijk einde contract: "Heb nog niemand gehoord"
VoetbalNieuws.be
Bij KV Kortrijk loopt het contract van Idir Ouali af aan het einde van het seizoen. De 30-jarige Franse aanvaller wil graag blijven, maar hij hoorde nog niets van de club. "Ik heb nog niemand gehoord om te praten over de toekomst. Ik wil dat zeker wel ...


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer