Clubs werken goed mee aan fraude-onderzoek – Focus en WTV (persbericht)

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Focus en WTV (persbericht)

Clubs werken goed mee aan fraude-onderzoek
Focus en WTV (persbericht)
"In het kader van een grootschalig onderzoek binnen het Belgisch voetbal is de Federale Gerechtelijke Politie deze morgen ook bij KV Kortrijk langs geweest", klinkt het in een mededeling van KVK. "KV Kortrijk heeft zijn volledige medewerking verleend ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer