CLUBNIEUWS. Club Brugge-doelman vervangt mogelijk Kalinic bij Kroatië, vindt … – Het Nieuwsblad

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Het Nieuwsblad

CLUBNIEUWS. Club Brugge-doelman vervangt mogelijk Kalinic bij Kroatië, vindt ...
Het Nieuwsblad
KV Kortrijk zoekt een eSporter om deel te nemen aan de nieuwe ePro League, opgericht door Proximus. De bedoeling is dat elke eersteklassser verdedigd wordt door een eSporter. Voor elk team zal een kwalificatietoernooi gespeeld worden tussen vier ...

en meer »

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer