Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Opvolging bij Rode Duivels verzekerd: “Beter dan Romelu Lukaku”

Onlangs gaf Romelu Lukaku in een interview te kennen dat hij na het EK van 2020 overweegt te stoppen als international. Afwachten of het effectief zo’n vaart zal lopen, maar er loopt alvast opvolging rond.

Dat in de naam van Michy Batshuayi. Volgens Thomas Chatelle allesbehalve een verzwakking: “Batshuayi is intrinsiek misschien wel completer dan Lukaku. Hij heeft meer talent en is minder voorspelbaar.” zo noteerde LDH.

Al zou hij wel nog kunnen leren van Lukaku’s mentaliteit: “Romelu heeft zo’n grote honger om bij te leren. Op die manier heeft hij al veel vooruitgang geboekt, door hard aan zijn tekortkomingen te werken.”

Het bericht Opvolging bij Rode Duivels verzekerd: “Beter dan Romelu Lukaku” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.