Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Marc Degryse over aankopen Anderlecht: “Beseft niet wat topvoetbal inhoudt”

Marc Degryse is uiterst kritisch over het beleid bij Anderlecht. Vooral de aankopen worden gezien aan een gebrek aan voetbalinzicht.

Achterin kan Bubacar Sanneh niet overtuigen. Hij is voetballend geen acht miljoen euro waard. “Van achteruit is er niemand die kan opbouwen. Tegen Sint-Truiden was Milic zowaar nog de beste en dat zegt veel. Op het middenveld kunnen Trebel en Kums een wedstrijd niet naar zich toetrekken – in het geval van Trebel is dat waarschijnlijk omdat hij nu al weken niet honderd procent fit is, Kums daarentegen mist alle vertrouwen”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

Zakaria Bakkali, de enige echt goede speler tegen STVV, krijgt ook de wind van voren. “Voorin weten Santini en Dimata het doel niet meer staan, en Bakkali… Sorry, maar al dat dribbelen en lopen met de bal doet mij denken aan een jeugdspeler die nog niet goed beseft wat topvoetbal inhoudt – ik vraag mij af of hij zoiets ooit nog wel onder de knie krijgt.”

Het bericht Marc Degryse over aankopen Anderlecht: “Beseft niet wat topvoetbal inhoudt” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.