Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Club Brugge-trainer neemt 16-jarig talent op in selectie voor Atlético

Morgen neemt Club Brugge het in de Champions League op tegen Atletico Madrid. Trainer Ivan Leko geeft een 16-jarig talent een kans in de selectie voor dit duel. Het gaat om de 16-jarige doelman Senne Lammens.

Hij is een een rasecht jeugdproduct van Club en tevens jeugdinternational. Hubert staat niet op de Europese lijst en Gabriël is geblesseerd, waardoor de jonge Lammens de derde doelman wordt. Spelers onder 21 jaar mogen laten worden toegevoegd aan de spelerslijst voor de Champions League.

Het bericht Club Brugge-trainer neemt 16-jarig talent op in selectie voor Atlético verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.